Search
Close this search box.

Na Ravnah strela udarila v stanovanjski blok

V ponedeljek, 10. junija 2024, nekaj pred četrto uro ponoči, je strela udarila v manjši stanovanjski blok na Čečovju na Ravnah na Koroškem.

Danes ponoči, 10. junija 2024, je veliko Ravenčanov doživelo prisilno bujenje. Nekaj pred četrto zjutraj je namreč udarila močna strela v eno od večstanovanjskih stavb na Čečovju. Ob tem je sledilo zelo močno in glasno grmenje, nekateri bralci poročajo o tem, da so se zatresle celo hiše na drugem bregu na Šancah.

Kot je na svojem Facebook profilu zapisal Ivan Knuplež, stanovalec stavbe, v katero je udarila strela, so posledice udara vidne – uničena je električna napeljava v bloku, poškodovano je eno stanovanje in tudi fasada bloka.

Prav tako nam bralci z Raven poročajo o tem, da je bil zaradi udara stele nekaj časa prekinjen tako TV signal ravenske KTV, kot tudi internet.  Nekaj škode so utrpele tudi nekatere električne naprave, od računalnikov do TV sprejemnikov na Ravnah.

Ob tem ne smemo pozabiti, da tudi za prihodnje dni vremenoslovci napovedujejo precej neviht, dežja in tudi ohladitev, predvsem danes proti večeru in jutri preko celega dne. Zaradi nalivov lahko prihaja tudi do nevšečnosti, zato previdnost v teh dneh ne bo odveč. V sredo naj bi se vreme nekoliko izboljšalo, še vedno pa obstaja možnost za krajevne nevihte in posamezne plohe.

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V ponedeljek, 10. junija 2024, nekaj pred četrto uro ponoči, je strela udarila v manjši stanovanjski blok na Čečovju na Ravnah na Koroškem.