Na Ravnah delavec padel z lestve in bil prepeljan v SB Slovenj Gradec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 225 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, eden nujen. Policisti so bili med drugim obveščeni o poškodbi delavca na Ravnah, so sporočili s PU Celje.
reševalno vozilo

Včeraj so bili policisti obveščeni o dveh nesrečah pri delu. V podjetju v Radečah je do nesreče prišlo, ker je zaposleni z roko segel v delovno območje impregnacijskega stroja, pri čemer mu je stroj hudo poškodoval prst.

V podjetju na Ravnah na Koroškem je zaposleni padel z lestve, z višine okoli metra in pol. Pri padcu si je hudo poškodoval roko, so še sporočili s PU Celje in dodali, da je v obeh primerih tuja krivda izključena.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je do nesreče prišlo na Koroški cesti okoli 4. ure zjutraj. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so skupaj z medicinsko sestro podjetja delavcu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem, ki so nato poškodovanca na kraju dokončno oskrbeli in prepeljali v SB Slovenj Gradec.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.