Na Ravnah 39-letnik kršil javni red in mir. V Slovenj Gradcu neznani storilec ukradel kolo, v Črni registrsko tablico

Koroški policisti so včeraj med drugim posredovali na Ravnah, v Slovenj Gradcu in v Črni na Koroškem.
policija luči

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 292 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami ter deset prometnih nesreč z materialno škodo. Enemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo so zasegli vozilo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat. Enega kršitelja so na območju Velenja pridržali, ker ni upošteval zakonitih ukazov policistov in pod vplivom alkohola nadaljeval s kršitvijo.

Včeraj nekaj po 16.30 uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Raven na Koroškem. Policisti so na kraju ugotovili, da je javni red in mir kršil 39-letni domačin. Prav tako so policisti ugotovili, da je moški osumljen storitve kaznivega dejanja tatvine, ki jo je izvršil na Ravnah na Koroškem. Policisti so kršitelja pridržali in bodo zoper njega podali plačilni nalog ter kazensko ovadbo.

Na Meškovi ulici v Slovenj Gradcu je neznani storilec odtujil kolo znamke Nakamura bele barve.

V Rudarjevem, v Črni na Koroškem, je neznani storilec iz vozila odtujil registrsko tablico z oznakami SG MH-453.

V kraju Lutrje, občina Šentjur pri Celju, je neznani storilec v večernem času na vzvod skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, iz katere je odtujil vrednejše predmete.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.