Na Prevaljah vlomil v klet in odnesel žganje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 597 klicev občanov. 152 klicev je bilo interventnih, pet nujnih. Med drugim so policisti posredovali tudi na Prevaljah, so sporočili s PU Celje.
ropar vlom
Fotografija je simbolična

Na Prevaljah so policisti obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel nekaj žganja.

Z osebnega vozila, parkiranega na parkirišču pred trgovino v Mestinju, je neznani storilec v noči iz četrtka na petek ukradel vse štiri okrasne pokrove platišč. Tatvino platišč z osebnega vozila smo v petek obravnavali tudi na parkirišču Ipavčeve ulice v Celju.

V Šoštanju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz hladilnik ukradel prehranske izdelke. Škodo je lastniku povzročil še s poškodovanjem vrat.

Na Kidričevi cesti v Velenju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec ni ničesar ukradel, lastniku jo škodo povzročil poškodovanjem okenske šipe in ključavnice.

V petek zvečer so v Rogaški Slatini obravnavali dva poskusa vlomov v stanovanjski hiši. Storilec je v obeh primerih lastnikoma škodo povzročil s poškodovanjem oken in balkonskih vrat.

V soboto so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec z delovnega stroja, parkiranega v Podlogu pod Bohorjem, ukradel akumulator, črpalko za gorivo in več drugih delov stroja.

V Medlogu so včeraj obravnavali tatvino okoli 80 m bakrenih žlebov. Storilec jih je ukradel s stanovanjske hiše.

Preberi še:  Boštjan Paradiž: Z dosedanjimi ukrepi smo pridobili premalo sredstev, da bi lahko likvidnostno preživeli in ponovno zagnali dejavnost

prijavi se

prijavi se v svoj račun