Na Prevaljah v trčenju dveh vozil poškodovane tri osebe, tudi policista

V nedeljo sta se na Prevaljah pripetili dve prometni nesreči. Podrobnosti obeh smo preverili na PU Celje, od koder so nam danes sporočili, da sta bilo v nesreči pri Leku udeležena osebno in policijsko vozilo. Na Poljani pa traktor in osebno vozilo.
264088638_3140012119657945_5150943020306621969_n

V nedeljo, okoli 13. ure, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila med Poljano in Mežico. V prometni nesreči sta bila udeležena osebno vozilo in traktor. Prometno nesrečo je zaradi nepravilnega vključevanja na prednostno cesto, povzročil voznik traktorja. V trčenju ni bil nihče poškodovan.

Nekaj čez 13. uro se je na glavni cesti, v naselju Perzonali, v neposredni bližini tovarne Lek, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo policijsko vozilo, ki je bilo na nujni vožnji. Policista sta se z vklopljenimi svetlobnimi in zvočnimi signali (nujna vožnja), peljala na kraj prometne nesreče na območju Mežice. Pri tem sta na zasneženem vozišču trčila v voznico osebnega avtomobila.

Oba policista, kot tudi voznica osebnega vozila, so se v trčenju lažje poškodovali. Prometno nesrečo so obravnavali policisti Postaje prometne policije Celje.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.