Na Prevaljah trčila osebno vozilo in traktor. V Radljah vozilo zdrsnilo z vozišča. V Mislinji z vozilom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho (FOTO)

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je na koroških cestah prišlo do prometne nesreče na Prevaljah, v Mislinji in Radljah ob Dravi.

Radlje ob Dravi

Ob 14.05 je v naselju Dobrova v občini Radlje ob Dravi osebno vozilo zdrsnilo z vozišča. Gasilci PGD Radlje ob Dravi so zavarovali kraj dogodka, vozilo potegnili nazaj na vozišče ter z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. V nesreči se nihče ni telesno poškodoval.

Prevalje

Ob 12.59 sta v naselju Poljana, občina Prevalje, trčila osebno vozilo in traktor. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, očistili vozišče, nudili pomoč pri usmerjanju prometa in nalaganju vozila na vozilo vlečne službe. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so na kraju dogodka pregledali udeležene osebe.

Mislinja

Ob 11.36 je v naselju Gornji Dolič v občini Mislinja osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenj Gradec so skupaj z reševalci in gasilci PGD Dolič – Šentflorjan oskrbeli poškodovanca, zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, vozilo postavili nazaj na kolesa in usmerjali promet. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so poškodovanega voznika prepeljali v SB Slovenj Gradec.

FOTO: PGD Dolič – Šentflorjan

Vir: SPIN

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije