Na območju Tržiča iščejo 9-letno deklico. Policija prosi za pomoč

S PU Kranj so pravkar sporočili, da je deklica najdena. Preko njihove Facebook strani so se zahvalili vsem za pomoč pri iskanju. "9-letna deklica je najdena. Z njo je vse v redu. Hvala za vse delitve in vašo angažiranost. TOP fejsbuk sledilci ste."
68721651_2339755576241917_7188182954508550144_n
FOTO: PU Kranj

Če ste kje na poti ali na dopustu na območju Tržiča, jo morda srečate prav vi. Zato bodite pozorni. Če bi deklico opazili, to čim prej sporočite policiji.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da na območju Planšarija Dolga njiva nad Jelendolom iščejo pogrešano 9-letno deklico. Območje že pregledujejo s policijskim helikopterjem, reševalnimi psi, na delu so tudi gorski reševalci Gorske reševalne službe Tržič.

Deklica je pogrešana od okoli 15. ure dalje. Hodila naj bi na relaciji od zadnjega parkirišča pod planšarijo proti koči (okoli 20 minut hoje).

Oblečena je bila v črne pajkice preko kolen in kratko majico svetlo roza barve z motivom “levčka”. Imela je nahrbtnik. Ima daljše rjave lase, ki so bili speti v čop.

Če ste jo videli, pokličete na telefonsko številko 113 ali na 080 1200.

S PU Kranj so pravkar sporočili, da je deklica najdena. Preko njihove Facebook strani so se zahvalili vsem za pomoč pri iskanju. “9-letna deklica je najdena. Z njo je vse v redu. Hvala za vse delitve in vašo angažiranost. TOP fejsbuk sledilci ste.”

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.