Na območju Slovenske Bistrice preiskujejo domnevno nasilno smrt ženske

Na območju policijske postaje Slovenska Bistrica so danes malo pred 6. uro v njeni stanovanjski hiši našli mrtvo žensko. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, prve ugotovitve kažejo, da je umrla nasilne smrti. Na policiji več informacij za zdaj niso podali, Večer pa poroča, da je do družinskega spora prišlo v Zlogoni gori pri Oplotnici.
policija
Fotografija je simbolična.

Mariborski policisti in kriminalisti pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in ob prisotnosti dežurnega državnega tožilca mariborskega okrožnega državnega tožilstva trenutno opravljajo ogled kraja, kjer so našli truplo, so dodali.

Kot poroča spletni Večer, naj bi nasilne smrti umrla 76-letna ženska, ki naj bi ji življenje vzel njen zakonski partner. Policisti slednjemu formalno prostosti še niso odvzeli, saj naj bi po navedbah portala storilec s kraja zločina pobegnil z avtom, a je slab kilometer od kraja dogodka treščil v drevo in se ponesrečil.

Časnik je od virov blizu policije še izvedel, da preiskava poteka v smeri umora na zahrbten način, saj naj bi osumljeni soprogo zabodel v hrbet in ji tako preprečil, da bi se lahko branila pred napadom.

Preberi še:  Vložena pobuda za oceno ustavnosti odloka o omejitvi gibanja in prepovedi zbiranja
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun