Na območju Radelj se je v gozdu poškodoval delavec. Gasilci zaradi vonja po plinu posredovali na Ravnah in v Črni

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je na območju Radelj ob Dravi prišlo do delovne nesreče v gozdu. Gasilci pa so danes posredovali še na Ravnah na Koroškem, včeraj pa v Črni na Koroškem.
gasilci

Ob 17.09 se je na Sv. Treh Kraljih v občini Radlje ob Dravi pri delu v gozdu poškodoval delavec. Gasilci PGD Radlje ob Dravi so nudili pomoč pri prenosu poškodovanca do reševalnega vozila. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so ga prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Ob 15.45 so na Čečovju na Ravnah na Koroškem stanovalci večstanovanjskega objekta v pritličju zgradbe zaznali vonj po plinu. Posredovali so gasilci Koroškega gasilskega zavoda, ki večje koncentracije plina niso izmerili. Do uhajanja je prišlo zaradi nepravilne menjave jeklenke v enem izmed stanovanj.

Pri tem naj še omenimo, da so prav tako zaradi plina gasilci posredovali tudi včeraj, in sicer v Črni na Koroškem. V naselju Rudarjevo je bil zaradi puščanja jeklenke zaznan močan vonj po plinu. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so izmerili koncentracijo plina, iz objekta iznesli plinske jeklenke in prezračili prostore.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.