Search
Close this search box.

Na območju Radelj ob Dravi se je huje poškodoval občan. V Laškem 64-letnik padel s strehe. Policisti posredovali tudi zaradi nasilja v družini

Včeraj so policisti na območju PU Celje med drugim posredovali tudi na Koroškem.
Fotografija je simbolična

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 243 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih. 24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

Na območju Policijske postaje Velenje so včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bodo kazensko ovadili, so sporočili s PU Celje.

Včeraj so policisti na območju PU Celje obravnavali tudi dve nesreči pri delu. Eno na območju Policijske postaje Laško in drugo na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi.

Na območju Laškega se je pri prekrivanju strehe hudo poškodoval 64-letni občan, ki je padel s strehe, z višine približno treh metrov. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor. Na območju Radelj ob Dravi si je občan pri košnji huje poškodoval nogo.

Dogodki

Včeraj so policisti na območju PU Celje med drugim posredovali tudi na Koroškem.