Na območju PU Celje zagorela hiša. Pri pregledu notranjosti objekta našli moško truplo (FOTO)

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 298 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Med drugim so policisti obravnavali požar v Malih Dolah.

Nekaj čez peto uro zjutraj so bili policisti obveščeni, da je v Malih Dolah zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je objekt skorajda v celoti uničil. Pri pregledu notranjosti objekta so našli moško truplo. Vzrok požara še ni potrjen, prav tako še ni potrjena identiteta pokojnega. Prve ugotovitve ne kažejo, da bi šlo za sum storitve kaznivega dejanja. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo, so danes sporočili s PU Celje.

Ob 5.13 je v naselju Male Dole v občini Vojnik zagorela hiša s pomožnim objektom. Gasilci PGD Vojnik, Frankolovo in Nova Cerkev so požar lokalizirali in pogasili. Objekt z nadstreškom v približni izmeri 12 x 7 metrov je uničen v celoti, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

FOTOGALERIJA