Na območju PU Celje umrl 67-letni kolesar

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 800 klicev občanov. 219 klicev je bilo interventnih. 51 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 72 s področja prometne varnosti in 72 s področja javnega reda in miru.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s smrtnim izidom, v kateri je bil udeležen kolesar, pet prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami in 13, v katerih je nastala materialna škoda. Trem voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj, so zasegli vozila. Eden od njih je vozil še pod vplivom alkohola. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali triinštiridesetkrat. Pet kršiteljev so pridržali do streznitve.

S področja cestnega prometa poročajo o prometni nesreči s smrtnim izidom, do katere je prišlo 9. 7. 2022 okoli 14.15 ure v kraju Podvin pri Polzeli. V prometni nesreči je bil udeležen 67-letni voznik kolesa, ki je vozil kolo iz smeri Šmartnega ob Paki v smeri Polzele in padel s kolesom po vozišču.

Na kraju mu je bila nudena prva pomoč, vendar je na kraju umrl. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče in zbrali obvestila. O prometni nesreči bodo obvestili pristojno državno tožilstvo v Celju, so danes sporočili s PU Celje.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije