Na območju PU Celje umrl 43-letni voznik

Včeraj, okoli 17. 30 ure, se je na avtocesti izven naselja Celje zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 43-letni romunski voznik tovornega vozila in 50-letni madžarski voznik tovornega vozila s priklopnikom, so sporočili s PU Celje.43-letni romunski voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Lopate proti Ljubečni po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je stalo v koloni. Zaradi posledic silovitega trčenja je 43-letni romunski voznik na kraju nesreče umrl. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta do 21. ure v celoti zaprta, obvoz je potekal po vzporedni regionalni cesti.
candle-2038736_1920

43-letni romunski voznik tovornega vozila, ki je vozil iz smeri Lopate proti Ljubečni po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je stalo v koloni. Zaradi posledic silovitega trčenja je 43-letni romunski voznik na kraju nesreče umrl.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta do 21. ure v celoti zaprta, obvoz je potekal po vzporedni regionalni cesti.

To je letos že deveta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, tretja na avtocesti.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.