Na območju PU Celje tatovi ukradli tri štirikolesnike, na Muti delovni stroj

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 731 klicev občanov. 208 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 50 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 18 s področja mejnih zadev in tujcev, 87 s področja prometne varnosti in 54 s področja javnega reda in miru.
ropar vlom

V petek so bili policisti obveščeni o tatvini treh štirikolesnikov. V Solčavi so obravnavali tatvino štirikolesnika znamke Bombardier, tip Outlander, črne barve, registrskih številk CE CE-97. Storilec je štirikolesnik, ki je po oceni lastnika vreden okoli 9.000 €, ukradel iz gospodarskega poslopja.

V Logarski dolini so obravnavali tatvino štirikolesnika znamke Stels Guepard Trophy pro esp, letnik 2018, registrski številk CE IN-52. Štirikolesnik, ki je po oceni lastnika vreden okoli 8.500 €, je bil parkiran v bližini gostinskega objekta.

Tatvino tretjega štirikolesnika so obravnavali v Robanovem kotu, kjer je storilec ukradel štirikolesnik, znamke Bombardier, tip Outlander, ki je bil parkiran ob počitniški hišici. Sosed je ukradeno vozilo opazil ob lokalni cesti v bližini kraja, kjer je bilo ukradeno. Vozilo so že vrnili lastniku.

V soboto so na Muti obravnavali tatvino delovnega stroja znamke Kubota, vrednega okoli 40.000 €. Delovni stroj je bil parkiran na Koroški cesti.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.