Na Območju PU Celje pridržali pijanega 45-letnega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo. Sledi še ovadba zaradi zanemarjanja mladoletne osebe

S PU Celje so sporočili, da so med vikendom do streznitve pridržali pijanega 45-letnega voznika, ki je povzročil prometno nesrečo. Prav tako ga bodo ovadili še zaradi zanemarjanja mladoletne osebe.
policija luči

V soboto, nekaj pred 22. uro, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki jo je v Medlogu povzročil voznik osebnega vozila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. 45-letni voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v odbojno ograjo, vozilo je po trčenju obstalo sredi vozišča.

45-letni voznik je odklonil preizkus z alkotestom, zato so mu odredili strokovni pregled. Med postopkom je povedal, da je pustil doma samo mladoletno hčerko, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja zanemarjanje mladoletne osebe.

Zoper 45-letnega voznika bodo izvedli še postopek o prekršku, doletela ga je tudi globa zaradi kršitve Zakona o nalezljivih boleznih.

Preberi še:  AMZS spet izbira najboljše mlade voznike
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun