Na območju PU Celje 23-letnik z nožem huje poškodoval 36-letnega sodelavca. Do pretepa prišlo tudi pred lokalom in v fitnesu

Na območju PU Celje so v torek obravnavali kar tri pretepe. V kuhinji gostinskega lokala v Celju sta se sprla dva zaposlena, v pretepu, ki je sledil, pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval. Dva moška sta se stepla tudi v enem od celjskih fitnesov. V Velenju pa sta se tepla tujca.

Okoli 14. ure so policisti v enem od gostinskih lokalov v Celju obravnavali povzročitev hude telesne poškodbe. V kuhinji gostinskega lokala sta se dva zaposlena sprla, prepir je prerasel v pretep, nato pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval.

36-letnik ni v smrtni nevarnosti. 23-letnemu moškemu so policisti odvzeli prostost in odredili pridržanje. V večernih urah so ga izpustili na prostost. Zaradi povzročitve hude telesne poškodbe ga bodo kazensko ovadili.

Okoli 20. ure sta se pred gostinskim lokalom v Velenju stepla dva moška, oba tuja državljana, z bivališčem v Sloveniji. Eden od njiju je bil v pretepu lažje poškodovan. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Pretep dveh moških so policisti v večernih urah obravnavali tudi v enem od celjskih fitnesov. V pretepu je bil eden lažje poškodovan. Kazenska ovadba sledi, so danes sporočili s PU Celje.