Na območju Mozirja moški po begu pred policisti padel v potok in umrl

V Šmiklavžu pri Mozirju je včeraj popoldne 62-letni moški pri begu pred policisti padel v potok in umrl. Policista sta ga namreč pred tem zaznala pri nadzoru prometa in ga skušala ustaviti, saj je brez čelade vozil neregistriran moped. Namesto, da bi ustavil, je zavil v bližnji gozd, kjer je pri begu padel v potok.
FOTO: Aljaž Uršej

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje sta policista mopedista večkrat ustavljala z zvočnimi in svetlobnimi znaki, vendar voznik kljub temu ni ustavil, pač pa je odpeljal v bližnji gozd, kjer je pustil moped in naprej odšel peš.

Policista sta v nadaljevanju peš pregledala relacijo, kamor se je odpeljal in našla parkirano kolo z motorjem, nato pa je eden od njiju v potoku, od kraja najdbe parkiranega mopeda oddaljenega dobrih 300 metrov našel moškega, ki ni kazal znakov življenja, so pojasnili na PU Celje.

Policista sta moškega izvlekla iz potoka in ga oživljala vse do prihoda reševalcev na kraj. Preiskovalna sodnica je za 62-letnika odredila sodno obdukcijo, ki je potrdila, da je moški umrl zaradi odpovedi srca.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.