Na Koroškem včeraj dve prometni nesreči s hudimi poškodbami. V Kotljah poškodovan mladoletni kolesar, v Gornjem Doliču 74-letni voznik

S PU Celje so sporočili podrobnosti včerajšnjih prometnih nesreč, ki sta se pripetili na območju občin Mislinja in Ravne na Koroškem.
243015847_3259284627633100_4662887295736434296_n (1)

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 345 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, trije nujni. 19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 41 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami, eni z lažjimi poškodbami in dvanajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Obe prometni nesreči s hudimi poškodbami so obravnavali na Koroškem. Prva se je zgodila okoli poldneva v križišču regionalne ceste v Gornjem Doliču. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je izsilil prednost vozniku tovornega vozila. V trčenju se je 74-letni voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznik tovornega vozila pa lažje.

Drugo prometno nesrečo s hudimi poškodbami s policisti obravnavali okoli 15. ure v Kotljah, kjer sta na kolesarski stezi trčila dva kolesarja. Prometno nesrečo je povzročil mladoletni kolesar, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del kolesarja, ki je vozil pred njim. Mladoletni kolesar se je pri padcu hudo poškodoval.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.