Na Koroškem tatovi ukradli za več kot 15.000 evrov koles

FOTO: Pixabay. Fotografija je simbolična.
Vlomilci so na območju Radelj ob Dravi in Dravograda ukradli več koles, ki so bila skupaj vredna približno 15.450 evrov.

V minulih dneh so bili v Radljah ob Dravi in na območju Dravograda spet na delu tatovi, ki so tokrat kradli kolesa, med njimi kar pet električnih.

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 39 prometnih nesreč z materialno škodo ter 10 prometnih nesreč, ki so se končale s telesnimi poškodbami. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 9 pa z lažjimi. O nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je pripetila na Selah smo že poročali TUKAJ.

Na področju kriminalitete so obravnavali 25 dogodkov, izstopale so tatvine ter vlomi. Policisti so 23-krat intervenirali na javnem kraju ter 10-krat v zasebnih prostorih, so sporočili iz PU Celje.

Vlom v poslovni prostor – Radlje ob Dravi

Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Radljah ob Dravi. Odtujeno je bilo 5 električnih koles znamke Giant, skupaj vrednih več kot 15.000 eur.

Tatvine koles – Dravograd in Žalec

V Dravogradu oziroma na Libeliški gori je bilo z dvorišča odtujeno kolo znamke Specialized vredno 450 evrov. Iz dvorišča na Reški cesti v Žalcu pa so nepridipravi odtujili dve kolesi. Odtujeno je bilo žensko električno kolo znamke Specialized ter otroško kolo, prav tako znamke Specialized. Lastnik je oškodovan za več kot 5000 evrov.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila