Na Kopah poleg povsem novih električnih koles ukradli tudi promocijsko repliko motokrosistične čelade, ki jo nosi Tim Gajser

Neznanci so v noči s torka na sredo iz izposojevalnice podjetja Nitro Kope v prostorih Grmovškovega doma na Kopah ukradli sedem povsem novih električnih koles v vrednosti okoli 35.000 evrov. Krajo preiskuje policija.

Kot je za STA povedal Primož Tertinek iz podjetja Nitro Kope, so krajo koles ugotovili v sredo zvečer, ko so želeli pripraviti kolesa za nemške novinarje, ki prek Slovenske turistične organizacije spoznavajo Kope. Kljub kraji povsem novih koles so zanje našli nadomestna, tako da so jih kljub temu lahko popeljali na vodeno turo po pohorskih kolesarskih poteh.

Iz izposojevalnice koles so neznanci sicer ukradli samo nova električna kolesa, medtem ko so ostala kolesa tam pustili. Ukradli pa so tudi tam razstavljeno promocijsko repliko motokrosistične čelade, ki jo nosi Tim Gajser. Območje snemajo kamere, posnetke so že predali policiji, je še povedal Tertinek.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije