Search
Close this search box.

Med vikendom policisti obravnavali več vinjenih voznikov, enega tudi na Ravnah

Policisti PU Celje so med vikendom obravnavali več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola.
Fotografija je simbolična

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so njihovi policisti med vikendom obravnavali več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola.

V petek, 7. julija 2023, so na območju Velenja obravnavali voznika, ki mi je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel v krvi dobra dva promila in pol alkohola. V noči iz sobote na nedeljo pa so v Celju ustavili voznika osebnega vozila, ki je prav tako imel v krvi dobra dva promila alkohola. Oba voznika so pridržali do streznitve, proti obema pa bodo podali obdolžilna predloga.

Včeraj, 9. julija 2023, pa so na Ravnah na Koroškem obravnavali voznika osebnega vozila, ki so ga ustavili med redno kontrolo prometa. Vozniku je alkotest pokazal, da ima v krvi dobrega 1.3 promila alkohola. Tudi zoper tega voznika sledi obdolžilni predlog.

Ob tem policija znova opozarja, da skoraj ne mine dan, da na cestah Policijske uprave Celje ne bi obravnavali voznikov, ki vozijo pod vplivom alkohola, še bolj zastrašujoče pa so visoke stopnje alkoholiziranosti. Zato apelirajo na vse voznike in ostale udeležence v prometu, da se pod vplivom alkohola ne vključujejo v promet.

Vir: PU Celje

Dogodki

Policisti PU Celje so med vikendom obravnavali več voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola.