Kronika v zadnjih 24 urah; prometna nesreča s smrtnim izidom

V ponedeljek ob nekaj čez drugo popoldne se je na gorenjski avtocesti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 74-letni voznik, so sporočili iz Generalne policijske uprave.
sveča

Nesreča se je zgodila na voznem pasu naprej od počivališča Hrušica v smeri Karavank, kjer je zaradi zastoja stala kolona tovornih vozil. 74-letni voznik osebnega vozila je med vožnjo proti Karavankam trčil v zadnji del ustavljenega priklopnega vozila, katerega je upravljal 41-letni voznik tovornega vozila, ki je kot zadnji stal v koloni tovornih vozil. Ob trčenju je 74-letni voznik osebnega avtomobila zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 153 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 17 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 56 kršitev javnega reda in miru ter 80 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 35-krat posredovali na javnih krajih in 21-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so osem kršiteljev. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 34 tatvin, 24 primerov poškodovanja tuje stvari, devet vlomov, štirje primeri povzročitve telesne poškodbe, trije primeri nasilja v družini, dva primera ponarejanja listin in dva primera grožnje, ter eno drzno tatvino in en primer ponarejanja denarja.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.