Koroški policisti zasegli neregistriran traktor in iskali pogrešano osebo

Policija

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 57 interventnih dogodkov. Med drugim tudi zaseg traktorja na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem pa so iskali pogrešano osebo.

Zasegi vozil – Šmarje pri Jelšah in Slovenj Gradec

Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila. Na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so vozili zasegli voznikoma, ki sta vozila brez ustrezne kategorije vozniškega dovoljenja, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so zasegli neregistriran traktor vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Pogrešana oseba

S PU Celje so še sporočili, da so se policisti ponoči ukvarjali z iskanjem pogrešanega moškega doma z območja Policijske postaje Ravne na Koroškem, ki se je v jutranjih urah vrnil domov.

Pri tem naj še omenimo, da se je danes zjutraj pripetila prometna nesreča na območju Občine Dravograd, v kateri je voznik tovornega vozila povozil otroka, ki je utrpel hude telesne poškodbe, o čemer smo poročali TUKAJ.

Preberite tudi: Pijan voznik trčil v garažo, odklonil preizkus alkoholiziranosti in storil še več prekrškov

Preberi še:  Janša: Zaradi novih različic virusa dilema, ali ukrepati glede na predviden načrt ali za krajši čas zaustaviti javno življenje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun