Koroški policisti pridržali vinjenega voznika in obravnavali vlom v trgovino

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 193 klicev občanov. 47 klicev je bilo interventnih, dva nujna, so sporočili s PU Celje. Med drugim so policisti posredovali tudi v Slovenj Gradcu in Mislinji.
policija luči

V dopoldanskih urah so policisti v Slovenj Gradcu obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel v krvi nekaj več kot promilo alkohola. Voznika so pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog.

Včeraj so policisti obravnavali tudi dva voznika začetnika, ki sta hitrost vožnje v naseljih prekoračila za več kot 40 km/h. Obema so odvzeli vozniški dovoljenji, sledita obdolžilna predloga. V Prekopi, na območju Policijske postaje Žalec, je 19-letni voznik začetnik pri omejitvi 50 km/h vozil 91 km/h, na Bežigrajski cesti v Celju pa so včeraj popoldne obravnavali 20- letnega voznika začetnika, ki je v naselju, pri omejitvi 50 km/h, vozil 98 km/h.

Danes, okoli pol štirih zjutraj, so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino na območju Mislinje. Storilec je ukradel več motornih žag.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.