Koroški policisti obravnavali vlom in tatvino denarja

Koroški policisti so včeraj med drugim posredovali tudi na območju PP Ravne na Koroškem.

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 218 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije klici s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

V Celju so policisti obravnavali poškodovanje osebnega vozila, katerega je storilec v garažni hiši poškodoval z ostrim predmetom.

Celjski policisti so na Cankarjevi ulici obravnavali poškodovanje dvoriščnih vrat.

Mozirski policisti so na območju Ljubije obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, v katero je storilec vlomil skozi pritlično okno in iz nje odtujil nakit.

V Dobji vasi, na območju PP Ravne na Koroškem, je bilo v večernem času vlomljeno skozi okno v prostore podjetja, iz katerega je bila odtujena gotovina.

Preko noči je bilo v Velenju vlomljeno skozi vhodna vrata podjetja za prodajo prehrambnih izdelkov, kjer je storilec odtujil menjalni denar.

Preko noči je v Nazarjah neznani storilec vlomil v gostinski lokal, iz katerega je odtujil menjalni denar, cigarete in nekaj alkoholnih pijač.

Dogodki