Search
Close this search box.

Iz nezaklenjene hiše poskušal ukrasti akumulatorski vrtalnik, salami in steklenico žganja. V Dravogradu iz skladišča podjetja ukradli 5 zabojev reklamnega materiala

S PU Celje so sporočili, da so policisti večkrat posredovali zaradi tatvin. Med drugim tudi v Dravogradu.
Fotografija je simbolična

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 296 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, šest s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

V Dravogradu je neznani storilec iz skladišča podjetja ukradel 5 zabojev reklamnega materiala.

V Trnovljah pri Celje je občan pri tatvini v stanovanjski hiši zalotil neznanca in ga zadržal do prihoda policistov. Ti so ugotovili, da gre za 66-letnega moškega, ki je vstopil v nezaklenjeno hišo in si v nahrbtnik naložil akumulatorski vrtalnik, dve salami in steklenico žganja. Storilca bodo kazensko ovadili, so napovedali na celjski policijski upravi.

Na mozirskem območju so obravnavali tatvino. Storilec je iz prostorov župnišča ukradel gotovino.

V Celju so policisti včeraj obravnavali tatvino e-skiroja znamke Eko speed 10. Storilec je e-skiro, vreden dobrih 1.000 €, ukradel izpred ene od srednjih šol.

Z delovišča v Paki pri Velenju je storilec ukradel dva gradbena odra, vredna okoli 1.000 €.

S PU Celje so sporočili, da so policisti večkrat posredovali zaradi tatvin. Med drugim tudi v Dravogradu.