Gasilci na delu: počena vodovodna cev in trije požari

V zadnjih dneh so na Uradu RS za zaščito in reševanje poročali o počeni vodovodni cevi in treh požarih na Koroškem, ki so se na srečo končali brez hujših posledic.

Danes, 15. 1. 2019 je ob 7.53 v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem počil vodovodni ventil. Gasilci KGZ Ravne so iz kletnih prostorov izčrpali okoli 50 kubičnih metrov vode.

Včeraj Ob 15.45 so v Janževskem Vrhu v občini Podvelka zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Brezno – Podvelka. Požar so pogasili, očistili dimnik in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimne tuljave. Dokončno čiščenje dimnika je opravil delavec dimnikarske službe.

Ob 17.21 je v Kotljah v občini Ravne na Koroškem zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci KGZ Ravne na Koroškem in PGD Kotlje. Nadzirali so izgorevaje saj in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

13. 1. 2019 so ob 22.14 so na Javorniku v Ravnah na Koroškem v zabojniku za smeti zagoreli odpadki. Vsebino zabojnika, ki je v celoti zgorel, so pogasili poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Priporočamo v branje:

Z novo kurilno sezono nova zakonodaja in vrtoglavo visoke kazni

 

 

 

 

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije