FOTO: V nesreči na Janečah dve mladoletni osebi hudo poškodovani, štiri lažje, med njimi tudi triletna deklica

FOTO: Primož Cafuta

V nedeljo, 7. februarja 2016, ob 17.46 uri, se je na glavni cesti v naselju Janeče, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo poškodovanih šest oseb. Dve osebi sta se v silovitem trčenju dveh vozil hudo poškodovali, štiri pa lažje.

FOTO: Primož Cafuta

Zaradi prometne nesreče je bila cesta približno pet ur zaprta za ves promet.

 

V nedeljo, 7. februarja 2016 je na relaciji Ravne na Koroškem – Prevalje, v bližini picerije Cosa Nostra, prišlo do hujše prometne nesreče, v kateri se je 6 oseb poškodovalo, 2 težje in štiri lažje.

FOTO: Koroški gasilski zavod

Milena Trbulin iz PU Celje je sporočila, da je 23-letni državljan Bangladeša, za bivanje stalno prijavljen v Italiji,  z osebnim vozilom vozil v smeri proti Prevaljam. V neposredni bližini stanovanjske hiše Janeče 13, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil stanju vozišča in svojim vozniškim sposobnostim.

Vozilo je v ovinku začelo drseti in ga je odneslo v levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v prometni znak. Ob trku je vozilo dvignilo od tal. Po dobrih 16 metrih letenja je vozilo pristalo na tleh in je čelno trčilo v osebni avtomobil, ki ga je po nasprotnem smernem vozišču pravilno pripeljal 30-letni voznik.

Cesta je bila zaprta kar pet ur.

V trčenju se je izredno hudo poškodoval 12-letni sopotnik, doma z območja Raven na Koroškem, ki je v vozilu povzročitelja sedel na zadnjem levem sedežu. 16-letna sopotnica na sprednjem sedežu, prav tako doma z območja Raven na Koroškem in 23-letni povzročitelj, državljan Bangladeša, sta se v prometni nesreči lažje poškodovala.

V drugem vozilu se je huje poškodovala 27-letna sopotnica na sprednjem sedežu. Voznik in tri letna deklica,ki je zadaj desno sedela v otroškem varnostnem sedežu, sta se vprometni nesreči lažje poškodovala. Vsi trije so doma z območja Raven na Koroškem.

 

FOTO: Primož Cafuta (Koroške Novice)

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/2015/prometnajanece” title=”Galerija slik”]

FOTO: Koroški Gasilski Zavod (Goran Gajić)

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/2015/nesrecajanece1″ title=”Galerija slik”]

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.