FOTO in VIDEO: Na Prevaljah s pištolo oropal bencinski servis in pobegnil

Na Prevaljah s pištolo oropal bencinski servis in odnesel dnevni izkupiček. Nato se je usedel v osebno vozilo, katerega voznik je pripeljal na bencinski servis in nameraval natočiti gorivo. Voznika je udaril in zahteval, da ga odpelje, od njega in sopotnice je s pištolo iztržil denar in pobegnil.

Tudi iz PU Celje so potrdili navedbe, da so včeraj okoli 21. ure oropali Petrolov bencinski servis na Prevaljah. O čemer smo že poročali. Danes pa je znanih nekaj več podrobnosti.

Kot smo že poročali je neznani storilec med ropom uporabljal pištolo, s katero je od zaposlenih zahteval denar, nato pa s kraja dogodka pobegnil.

FOTO: Aljaž Uršej – Videography & Photography

Včeraj smo se pogovarjali tudi z eno od tamkajšnjih zaposlenih, ki je vidno pretresena povedala, da je v poslovalnico vstopil ropar in jih oropal. Dodala je še, da je imel tudi pištolo. Več informacij nam zaradi postopka preiskave ni smela razkriti.

Aljaž Uršej – Videography & Photography

Danes pa so iz PU Celje sporočili, da je neznan, zamaskiran storilec, ki je govoril angleško, vstopil v prostore bencinskega servisa, zagrozil uslužbencema z orožjem in zahteval denar. Ko je dobil dnevni izkupiček, je zapustil bencinski servis in se usedel v osebno vozilo, katerega voznik je pripeljal na bencinski servis in nameraval natočiti gorivo. Voznika je udaril in zahteval, da ga odpelje.

Med vožnjo je vozniku in sopotnici zagrozil z orožjem in od njiju zahteval denar, ki sta mu ga tudi dala. Neznani storilec je izstopil na ulici Perzonali na Prevaljah, se usedel v osebno vozilo neznane znamke in se odpeljal s kraja.

Dogodki