Do smrti zbil 72-letnega pešca in pobegnil

Sinoči je v Hudem Kotu neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi pešcu nudil pomoč.

O prometni nesreči na območju Ribnice na Pohorju, v kateri je bil povožen kolesar, smo že poročali. Zdaj pa so iz PU Celje sporočili podrobnost nesreče, ki se je končala s smrtnim izidom in pobegom.

Sinoči, nekaj minut pred polnočjo, so bili policisti obveščeni, da je v Hudem Kotu neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi pešcu nudil pomoč. Po do sedaj zbranih obvestilih kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti  Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča.

V nepreglednem ovinku, približno kilometer pred Ribnico na Pohorju, je vanj trčil neznani voznik, neznanega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil.

Pešec je na kraju nesreče poškodbam podlegel. Vozilo, za zdaj še neznanega voznika, je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano lahko ima tudi desno stransko ogledalo.

Voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, policisti pozivajo, naj se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113. Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo pa prosijo, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije