Avto pogrešanega opazili na Koroškem, policisti izvedli obsežno iskalno akcijo

Svojci v Mariboru od 30. julija pogrešajo Aleša Kobana, rojenega leta 1974.

Pogrešani Aleš Koban je visok 182 cm, ima okoli 90 kg, je močnejše postave in ima visoko čelno plešo ter zelo kratko ostrižene rjave lase. Oblečen je bil v kratke hlače do kolen vojaške barve in sivo majico s kratkimi rokavi ter obut v rjave natikače (japonke), na glavi je imel čepico s ščitkom modre barve in z napisom 90. Odpeljal se je s seatom leonom vinsko rdeče barve, reg. št. MB TV-759.

Po obvestilu občanov, ki so na Ojstrici pri Dravogradu opazili njegovo vozilo, je včeraj na področju Ojstrice stekla obsežna iskalna akcija. V  akciji  je  poleg  dravograjskih policistov, gasilcev ter lovcev sodeloval  še  policist  s  službenim  psom,  pripadniki gorske policijske  enote  ter  pripadniki  gorskih  reševalnih  služb  Koroške in Maribora.   Sodelujoči   so   pregledali  širše  območje  Ojstrice,  vendar
pogrešanega niso našli.

Po neuradnih podatkih naj bi pogrešanega Aleša Kobana proti koncu prejšnjega tedna opazili v Moravskih toplicah, njegovo vozilo pa naj bi bilo na Ojstrici parkirano od nedelje.

Vse, ki bi pogrešanega opazili ali o njem kar koli vedeli, policisti prosijo, da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.