Search
Close this search box.

45-letniku policisti zasegli več prepovedanih drog

Preiskava policije in zbiranje dokazov je potekalo več mesecev.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, so Velenjski policisti so v preteklem tednu zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, opravili hišno preiskavo pri 45-letnemu Velenjčanu in mu zasegli večjo količino različnih prepovedanih drog.

Med preiskavo, ki je potekala več mesecev, so ugotovili, da osumljeni drogo hrani v skupnih prostorih stanovanjskega bloka, kjer prebiva. Pri hišni preiskavi so na različnih mestih v skupnih prostorih našli in zasegli  dobrih  3.600 gramov konoplje, 473 gramov amfetamina, 58 gramov kokaina in 36 gramov heroina.

Zasegli so mu tudi več različnih pripomočkov za izvrševanje ulične preprodaje in več predmetov, ki jih je pridobil s preprodajo droge.

Osumljenega so policisti zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Vir: PU Celje

Dogodki

Preiskava policije in zbiranje dokazov je potekalo več mesecev.