Search
Close this search box.

38-letnik iz Dravograda, ki je osumljen umora 33-letnice, je še vedno v pridržanju

Kot smo že poročali, policisti na Koroškem obravnavajo umor. Po naših podatkih je do tragičnega dogodka prišlo na območju Dravograda, v naselju Pod gradom.

Naj spomnimo, da so bili policisti v soboto nekaj po 21. uri obveščeni, da je na Koroškem prišlo do poskusa umora. 38-letni moški je kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke prišel na njen dom in jo napadel, so sporočili policisti. Ženska je bila v napadu hudo poškodovana in je danes zjutraj v bolnišnici umrla.

Policista sta ob prihodu na kraj dogodka osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Hudo poškodovano 33-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je danes zjutraj umrla.

Kot so za Koroške Novice navedli danes okoli 12.30 ure, so osumljenca že včeraj zvečer pridržali in je trenutno še vedno v pridržanju. V roku 48-ur pa bodo 38-letnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora, privedli k preiskovalnemu sodniku. Podrobnejših informacij za enkrat na PU Celje niso razkrili. Več informacij bo namreč znanih v naslednjih dneh.

Po naših neuradnih ampak zanesljivih podatkih je 38-letnik dobil prepoved približevanja pred kratkim, pred nekaj tedni. Gre pa za družinsko tragedijo, saj naj bi imela pokojna in osumljenec mladoletna otroka.

Dogodki

Kot smo že poročali, policisti na Koroškem obravnavajo umor. Po naših podatkih je do tragičnega dogodka prišlo na območju Dravograda, v naselju Pod gradom.