Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 6.9.2019

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 71 interventnih dogodkov. Od tega 37 s področja prometne varnosti, 10 s področja kriminalitete,14 s področja javnega reda in miru ter nekaj z ostalih področij njihovega dela.

Nesreči pri delu – Šmartno pri Slovenj Gradcu in Dravograd

Podrobnostih o včerajšnjih dveh nesrečah si lahko preberete TUKAJ.

Zaseg konoplje – Slovenj Gradec

O zasegu konoplje si lahko preberete TUKAJ.

Tatvina – Velenje

V Velenju, na Splitski ulici je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše ukradel varilni aparat.

Vlom v vozilo – Šoštanj

V Šoštanju so obravnavali vlom v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel dva kompleta orodja za stiskanje PVC cevi.

Tatvina – Celje

Na Kovačičevi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in iz denarnice ukradel gotovino.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Zreče

V popoldanskih urah so v Zrečah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 20-letni motorist, ki je pri vožnji na Zlakovški cesti izgubil nadzor na motornim kolesom in padel.

Zasega vozil – Prevalje in Celje

Na Prevaljah so zasegli vozilo 21-letnemu vozniku, ki je vozil kljub ukrepu  prepovedi vožnje.  32-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, smo včeraj osebno vozilo zasegli še v Celju.

Poziv javnosti

Včeraj v popoldanskih urah so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila  ob 10.30 uri, na asfaltiranem parkirišču pred zgradbo na Trubarjevi ulici  53/a,  v Celju. V nesreči sta bila udeležena neznani starejši voznik neznanega osebnega avtomobila sive barve in pešec. Neznani voznik, ki je počasi vozil vzvratno proti bloku na Trubarjevi 53/a, Celje, je trčil v levo roko pešca in ga pri tem lažje poškodoval. Oba sta počakala na kraju, se pogovorila, neznani voznik  je pešcu nudil pomoč in mu povil rano na roki. Pešec je naknadno, zaradi lažjih poškodb, poiskal zdravniško pomoč in na Policijski postaji Celje prijavil prometno nesrečo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo udeleženega voznika in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 542 64 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 1200.

VIR: PU Celje

Dogodki