Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 11. 5. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 220 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 20 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

V Belem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, so obravnavali nesrečo pri delu. Na 55-letnega delavca, ki je v globini približno dveh metrov, čistil vodovodno cev, se je vsul gramoz. Hudo poškodovanega moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico in nato s helikopterjem v UKC Ljubljana. Preiskava o vzroku nesreče še poteka.

V Tovstem, na območju Policijske postaje Laško, so obravnavali požar. Nekaj pred deveto uro dopoldne so bili obveščeni, da je zagorelo v stanovanjski hiši. Do požara je najverjetneje prišlo med polnjenjem mobilnega telefona. V požaru je nastala manjša materialna škoda. Dve osebi sta iskali zdravniško pomoč.

Nekaj pred 20. uro so bili obveščeni, da na avtocesti, pred predorom Pletovarje, gori osebno vozilo. Zagorelo je pri motorju. V požaru ni bil nihče poškodovan, saj je voznica na srečo uspela pravočasno izstopiti iz vozila.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 220 klicev občanov. 58 klicev je bilo interventnih, 2 nujna.