Search
Close this search box.

Luka Basi navdušuje z novo skladbo in videospotom

Vsako leto sredi decembra, na obletnico začetka svoje kariere koroški pevec Luka Basi izda novo pesem in spot. Letos predstavlja pesem Prokleto zlato.

15. december je eden izmed najpomembnejših datumov priljubljenega pevca Luke Basija, saj se takrat vse začelo. Milijoni sledilcev, polni koncerti, uspešnica za uspešnico. Koroški pevec tako vsako leto ob obletnici začetka kariere svoje poslušalce preseneti z novo pesmijo. Po uspešnicah Nisam ja od jučer, Sedam noći in Taxi, ki so izšle na dan začetka njegove kariere, pa letos predstavlja novo pesem ter videospot Prokleto zlato. V pesmi predstavi drugačno zgodbo, zgodbo o zamujeni priložnosti za srečo.

Pesem je tudi tokrat v hrvaškem jeziku, glasbo je napisal Raay, avtor besedila pa je hrvaški skladatelj in tekstopisec Nenad Ninčević.

Letos smo posneli nekoliko drugačno pesem. Temu pravim kar glasbeni roman. Celotna pesem se poveže v zanimivo zgodbo. Resnica je, kaj ti koristi zlato, če ga nimaš komu dati. In to, dragi moji, je Prokleto zlato. Ne zamudite priložnosti, dokler jo imate,” je dejal Luka Basi in dodal, da bi se tudi letos rad zahvalil vsem poslušalcem, radiem, vsem, ki ga podpirate. “Vesel sem, da so vam moje pesmi všeč. To mi daje veliko spodbudo, da jih snemam tudi v času, ko nikomur ni lahko, še posebej ne nam glasbenikom. Ampak glasba smo mi in preprosto ne bi mogel, da ne bi posnel pesmi. Upam, da bo kmalu prišel čas, ko se bomo spet družili na odru,” je še dodal.

Preberite še: Luka Basi: “Nikoli si nisem mislil, da bom pel ob boku takšne legende”

VIR: NIKA

Dogodki

Vsako leto sredi decembra, na obletnico začetka svoje kariere koroški pevec Luka Basi izda novo pesem in spot. Letos predstavlja pesem Prokleto zlato.