Pomladni oddih bo odličen v Thermani Laško

Bazeni, okoliška doživetja, blagodejna wellness razvajanja. Že poznate hotelsko-turistični kompleks s stekleno kupolo po imenu Thermana Laško?

Zagotovo se strinjamo, da je Slovenija prelep košček sveta. Ponosni na čudovito naravo, pivovarsko in termalno dediščino so tudi v Laškem, katerega ime je v svet poneslo odlično pivo. V Laškem so doma tudi blagodejni vrelci termalne vode, ob katerih je zrasla Thermana Laško, hotelsko-turistični kompleks, navzven najbolj razpoznaven po svoji edinstveni in veličastni odpirajoči se stekleni kupoli, pod katero se nahajajo bazeni … Veliko bazenov!

Ravno skok v bazene pod stekleno kupolo v Thermani je prvo na seznamu doživetij v Laškem. Odlikuje jih preko 2200 kvadratnih metrov zunanjih in notranjih vodnih površin, vodna doživetja, kot so različni bazeni, whirpooli, tobogani, hitra reka in valovni bazen, pa omogočajo odlično vodno zabavo za vso družino.

Hotel Thermana Park je najbolj razpoznaven po edinstveni odpirajoči se stekleni kupoli, pod katero se nahaja 2200 kvadratnih metrov raznovrstnih vodnih užitkov za vso družino.

Na dopustu navadno radi počivamo in uživamo. Za vse željne wellness sproščanja še en namig iz Laškega. Ob obisku wellness centra v Thermani si privoščite hišne wellness tretmaje, na primer Dotik petih elementov, ki so jih za odlično počutje gostov ustvarili Thermanini wellness terapevti. Za vse, ki radi preizkušate nove wellness rituale, predlagamo preizkus posebne masaže s konopljinimi snopki ali ayurvedsko masažo, ki pripomore k harmoniji uma in telesa. Neizbrisen pečat Laškega pa v sebi nosi pivovski wellness. Privoščite si pivovsko kopel ali pivovsko masažo, da bo izkušnja res celovita, pa ritual zaokrožite z vrčkom odličnega laškega piva.

Privoščite si sprostitev in razbremenitev v Wellness Centru Thermana Park, kjer priporočajo edinstvene hišne wellness rituale. Glede na to, da je Laško mesto piva, si velja za malce drugačno sprostitev privoščiti pivovski wellness, pristaši ajurvede pa lahko uživajo v ayurvedskih tretmajih, ki jih izvajajo ayurvedski wellness terapevti.

In ko se naužijete vodnih vragolij in časa zase ob Thermaninih wellness razvajanjih, se odpravite ven na svež zrak, v bujno zeleno in gozdov polno Laško.

Sama destinacija ponuja paleto ležernih sprehajalnih in aktivnih pohodniških ali kolesarskih poti. Družine bodo svojo zabavo našle ob spoznavanju Šolarjevih čebel in okušanju njihovih medenih dobrot. V Polhovi jami, kjer je povsem netipično za ta predel Slovenije zrasel tudi kapniški svet, se skriva rudniški škrat. V Zdraviliškem parku v neposredni bližini hotelov bodo manjši otroci očarani nad ekološkimi igrali v podobi grajske trdnjave,  na obrežju reke Savinje pa morda uzrejo tudi vodomca, živopisanega ptička, ki predstavlja maskoto otroških doživetij v Thermani Laško. Najstnike bo pritegnila njihova soba VR doživetij, v kateri lahko na drugačen in interaktiven način spoznajo zgodovino grofov Celjskih.

Vsi gurmani boste na svoj račun prišli ob okušanju okusov Laškega, med katerimi kraljuje Laška medenka – destinacijska slaščica, narejena iz kulinarične posebnosti tega predela Slovenije – pregrete smetane. Obvezen je obisk graščaka Pavčnika, ki na gradu Tabor Laško iz piva in divje hrane ustvarja izjemne kulinarične kreacije. Najboljše, kar ponuja Laško v gastronomskem smislu, je na voljo na povsem novem 5-zvezdičnem Pivocvetnem potepu, raziskovalni duh pa lahko urite v edinstvenem escaperoomu, kjer iščete pivovarjevo zlato in pri tem uporabljate vseh pet čutil!

Laška medenka je hišna specialiteta in destinacijska slaščica, narejena iz pregrete smetane – kulinarične posebnosti tega predela Slovenije.

Pomlad je kot nalašč za obisk Thermane Laško. Ne spreglejte njihove ugodne pomladne ponudbe, kjer je paket Thermana vas razvaja v določenih termini na voljo še ugodneje! Ali pa si za letošnje velikonočne praznike privoščite oddih, narejen po meri otrok, ki vključuje številne animacijske aktivnosti.

Ideje za najboljši oddih po odlični ceni so objavljene na spletni strani www.thermana.si.