V Kompleksu American Pie Party in Metal večer

Ta vikend v Kompleksu American Pie Party in Metal večer, ki ga ne smete zamuditi!
Kompleks

PETEK, 22. 2. ob 21:00

Le kdo ne pozna štirice mladih, zabave in ljubezni željnih srednješolcev Jima (Jason Biggs), Kevina (Thomas Ian Nicholas), Stiflerja (Seann William Scott) in Fincha (Eddie Kaye Thomas)? Ali pa Stiflerjeve mame (Jeennifer Coolidge), ki je mešala glavo mlademu Finchu in lepe Nadie (Shannon Elizabeth), ki je očarala Jima? Se še spomnite Jimovega očeta (Eugene Levy), ki je vedno zalotil sina v najbolj neprijetnih situacijah? So vam znane Michelline (Alyson Hannigan) prigode iz orkestra? Le kdo ne pozna norih zabav iz Ameriške Pite?

V petek, 22. 2. s pričetkom ob 21:00 bo Dijaška sekcija Kluba Koroških Študentov v Mladinskem Kulturnem Centru priredila najbolj noro American Pie party leta, na kateri bo preprosto ne smeš manjkati! Vstop je prost.

SOBOTA, 23. 2. ob 21:00

V soboto, 23. 2. ob 21:00 bo v Kompleksu poskrbljeno za vse ljubitelje težke glasbe in znanstvene fantastike. V baru se bo predvajal izključno metal, v dvorani pa si boste lahko ogledali izbor kratkih nagrajenih znanstveno-fantastičnih filmov in se pogovorili o zadnjih treh metal dogodkih, ki se bodo še odvili v Kompleksu. Vstopnine ni!

Preberi še:  Včeraj na Koroškem 44 novih okužb. Brez novih primerov dve občini

prijavi se

prijavi se v svoj račun