Slavni Prijatelji zopet skupaj

Težko pričakovana posebna epizoda Prijateljev, Friends: The Reunion, znani tudi kot Tisti, kjer se vrnejo skupaj, nocoj prihaja na male zaslone. Ogled bo mogoč na HBO Max. Znani igralski zasedbi se bodo pridružili tudi števili zvezdniki, med drugimi David Beckham, Lady Gaga, Tom Selleck in Justin Bieber.

Pri medijskem konglomeratu WarnerMedia so upali, da bo epizoda nared že lanskega maja, a je pandemija prekrižala načrte. Po večkratnem prestavljanju izida so se igralci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer le srečali na originalni lokaciji snemanja Burbank Warner Bros. Studio ter posneli težko pričakovani projekt.

HBO je v začetku maja poleg napovedi uradnega datuma izida prikazal tudi kratek napovednik. Video prikazuje, kako se vseh šest igralcev z roko v roki oddaljuje od kamere, medtem ko se v ozadju predvaja ikonična pesem I’ll Be There For You.

Courteney Cox, ki je v seriji igrala Monico Geller, je na svojem Instagramu zapisala: “Te vrste stvari se ne zgodijo vsako leto ali celo vsakih 10 ali 15 let. Presrečna sem, da sem dobila priložnost za ponovno združitev z mojimi Prijatelji … bilo je najboljše do sedaj.”

Tudi drugi igralci so bili nad ponovnim srečanjem navdušeni. “Tako lepo vas je videti,” je izjavil LeBlanc, znan po igranju vloge Joeyja Tribbiani.

Nova epizoda ne bo takšna, kot so jo gledalci vajeni s televizijskih zaslonov. Šlo bo za pogovorno oddajo, v kateri bodo igralci obujali spomine na snemanje desetih sezon slovite humoristične nanizanke. Družbo jim bodo delali še številni drugi zvezdniki, poleg že omenjenih, tudi južnokorejska glasbena skupina BTS in manekenski zvezdnici Cindy Crawford in Cara Delevingne, ki so sami prav tako oboževalci serije. Pridružila pa se jim bosta še Tom Selleck, Reese Witherspoon, ki sta v seriji tudi igrala.

Za posebno epizodo so se vrnili tudi izvršni producenti Prijateljev Kevin Bright, Marta Kauffman in David Crane.

Serija Prijatelji od leta 1994, ko je izšla prva epizoda, do danes velja za eno od najbolj priljubljenih televizijskih serij.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije