Danaja Grebenc posnela prvi videospot

Danaja Grebenc je v domačem Dravogradu posnela videospot na skladbo Alpengold Spielereien, ki je ena izmed zmagovalnih skladb, s katero je lansko leto postala dvakratna mladinska svetovna prvakinja.
118359627_312213889854052_3142706036464200039_n

Nazadnje smo poročali, da Danaja v družbi Gašperja vabi na Večer s harmoniko, zdaj pa razkrivamo, da je Korošica pred dnevi v Dvorcu Bukovje in okolici posnela prvi videospot.

Videospot, ki je nastal v sodelovanju z Videoprodukcijo OŠMP, je Dravograjčanka snemala na več lokacijah. Med drugim v čudovitem ambientu Dvorca Bukovje ter v parku ob njem, kar so ji omogočili pri Javnem zavodu Dravit. V spotu lahko zasledite Dravograjsko jezero in Ribiški dom.

Ker pa je Danaja strastna ljubiteljica jahanja, sta ji željo, da se predstavi tudi v družbi konj izpolnila Metka in Ivan Verdnik. Za makeup so poskrbeli v Studio lepote Angelika, za pričesko pa Radmila Hribernik.

FOTO: Darja Grebenc

Pri tem naj še omenimo, da je Danaja dvakratna svetovna mladinska prvakinja v igranju na frajtonarico, prav tako se ponaša z več kot 140. lovorikami tako z domačih kot mednarodnih tekmovanj, izdala pa je že tudi svojo zgoščenko.