Črna kronika

V snežnem plazu na Tirolskem pet mrtvih 

Na avstrijskem Tirolskem je v snežnem plazu danes umrlo pet ljudi. Še en član šestčlanske smučarske skupine je preživel in so ga odpeljali v bolnišnico, so za avstrijsko tiskovno agencijo APA povedali pri policiji. Identiteta in narodnost žrtev še vedno nista znani.

Preberi »

Umrl je zvezdnik televizijske serije Polna hiša Bob Saget

Šerifov urad okrožja Orlando na Floridi je v nedeljo sporočil, da so v sobi hotela Ritz Carlton v Orlandu našli mrtvega zvezdnika televizijske serije Polna hiša, 65-letnega Boba Sageta. Detektivi niso odkrili znamenj nasilja, samomora ali uporabe mamil, vzrok smrti bo ugotovil mrliški oglednik.

Preberi »

Na Nizozemskem, v Avstriji, Nemčiji in Belgiji silvestrovanje pospremile nesreče

Na Nizozemskem je v nesreči s pirotehniko na zadnji večer starega leta umrl 12-letni deček, še eden je bil huje poškodovan. V Avstriji je pirotehnika terjala življenje 23-letnika, v Nemčiji pa 37-letnika. V Belgiji je medtem silovita eksplozija v stanovanjski hiši v petek vzela štiri življenja, medtem ko so eno žensko uspeli rešiti izpod ruševin.

Preberi »

Pogrešano turško deklico našli mrtvo

Hrvaška policija je skupaj s potapljači Slovenske vojske pogrešano turško deklico, ki jo je v četrtek zvečer odnesla reka Dragonja, našla mrtvo, so za STA potrdili na Policijski upravi Koper. Njeno truplo so ob 12.35 našli na hrvaški strani reke Dragonje, približno dva metra pod vodo.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.