Vodja poslovnega razvoja – vesolje (m/ž) – Cosylab d.d.

Ključne naloge in odgovornosti: Izdelava strategije in načrtov za rast dodeljenih strank na trgu vesoljske industrije (na podlagi njihove strategije, prednostnih nalog in izzivov, ki jih boste odkrili).Oblikovanje strategij za prodajo in rast na globalnem trgu vesolja.

Delovno mesto: Vodja poslovnega razvoja – vesolje (m/ž)

O vlogi
Cosylab je vodilni svetovni ponudnik nadzornih sistemov za najbolj zapletene sisteme na svetu, kot so pospeševalci delcev, veliki optični in radijski teleskopi, fuzijski reaktorji in sistemi za zdravljenje raka. V zadnjih letih Cosylab povečuje svoj vpliv v programskih rešitvah za prihodnost Evrope in človeštva v vesolju.
Iščemo izkušenega in ambicioznega vodjo poslovnega razvoja (m/ž), katerega naloga bo krepitev položaja Cosylaba na področju vesolja po vsem svetu. Poleg zagotavljanja novih tokov prihodkov (prodaje) bo kandidat zagotavljal strateško vodenje komercialnih dejavnosti Cosylaba v različnih segmentih vesoljske domene. Zato iščemo osebo s poglobljenim razumevanjem poslovanja v domeni vesolja in vzpostavljeno mrežo ustreznih odnosov.

Ključne naloge in odgovornosti
• Izdelava strategije in načrtov za rast dodeljenih strank na trgu vesoljske industrije (na podlagi njihove strategije, prednostnih nalog in izzivov, ki jih boste odkrili).
• Oblikovanje strategij za prodajo in rast na globalnem trgu vesolja.
• Globalna prodaja Cosylabovih rešitev programske opreme zlasti na področju vesolja.
• Doseganje letnih prodajnih ciljev (prihodek na segment, ustvarjanje kvalificiranega seznama potencialnih strank, raven zadovoljstva strank ipd.).
• Zagotavljanje podatkov o napovedi prodaje in drugih informacij o trgu in strankah za načrtovanje prodaje.
• Usklajevanje in podpora ekipam za izvedbo projektov, z namenom zagotovljanja ustrezne ravni kakovosti storitev.

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Data inženir m/ž – HSG KARIERA

Podjetje, ki verjame, da bo umetna inteligenca preoblikovala večino industrij in svojim naročnikom pomaga uporabiti AI za izboljšanje njihovih izdelkov in storitev, išče nove okrepitve

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.