Telefonski prodajni svetovalec s potencialnim prehodom na teren v mednarodnem podjetju (m/ž) – Hilti Slovenija d.o.o.

Če imate: najmanj VI. raven izobrazbe ekonomske smeri, mogoče v kombinaciji s tehnično izobrazbo, dobro znanje angleškega jezika, vsaj 1 – 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ali področju dela, poznavanje dela z MS Office paketom… se prijavite na razpisano delovno mesto.

Telefonski prodajni svetovalec s potencialnim prehodom na teren v mednarodnem podjetju (m/ž)

Podjetje Hilti, ki je svetovno priznano mednarodno podjetje z zelo ugledno blagovno znamko nudi prosto delovno mesto telefonskega prodajnega svetovalca z možnostjo opravljanja dela od doma po uvajalnem obdobju. Poslanstvo delovnega mesta je ustvarjanje dobrih odnosov in zadovoljstvo kupcev s telefonskim svetovanjem na področju prodaje naših produktov in storitev. Prispevali boste k razvijanju trga in zagotavljali potrebe manjših kupcev. Vaše delo bo zajemalo:

• klicanje in svetovanje kupcem pri nakupu produktov in storitev Hilti,
• obdelava telefonskih naročil,
• upravljanje terjatev,
• sledenje prodajnim priložnostim generiranih s strani drugih prodajnih kanalov,
• grajenje odnosov s kupci na daljavo,
• komunikacija z ostalimi oddelki,
• delo v informacijskem sistemu ERP – SAP BY DESIGN.

V začetnem obdobju zaposlitve boste za hitrejše pridobivanje znanja o naših produktih in storitvah deležni mednarodnih treningov, prav tako pa vam bo v pomoč notranja ekipa strokovnjakov in obširna Hilti Online knjižnica, ki je zakladnica znanja in treningov. Za tiste, ki bi si radi ustvarili kariero pa nudimo možnost sodelovanja na različnih mednarodnih projektih ali pa nadaljevanje mednarodne kariere v Hilti državah znotraj regije, saj imamo imamo oblikovne odlične kadrovske sisteme za podporo in razvoj zaposlenih.

V podjetju Hilti ima večina zaposlenih v prodaji direktni stik s kupcem na terenu, zato si želimo kandidata/-ko, ki ima željo tudi delati v prodaji na terenu, v kolikor bi se pojavila tovrstna kadrovska potreba.

Kandidatu nudimo računalnik in telefon.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.