SysOps Engineer (m/ž) – 4see d.o.o.

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo SysOps Engineer-ja (m/ž) za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads. Delo bo obsegalo upravljanje s 50+ strežniki. Nujne so izkušnje z upravljanjem strežnikov, zaželjene pa izkušnje z Docker, Kubernetes, AWS, PostgreSQL, Ansible, Python in Neo4j. Plača 3.000–4.500 EUR bruto, fleksibilni delovnik, 25 dni dopusta.

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo sodelavko/-ca za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads.

PredictLeads (https://predictleads.com/) smo hitro rastoče mlado podjetje s področja zbiranja in strukturiranja javno dostopnih informacij o podjetjih. Profitabilni smo od 2018. Naša inovativnost je bila prepoznana tudi s strani Y Combinator pospeševalnika (https://ycombinator.com), katerega del smo bili v 2019. Delamo s strankami iz tujine, večinoma iz ZDA, locirani pa smo v Sloveniji.

Kaj delamo
Pregledujemo več kot 42 milijonov spletnih strani na svetovni ravni in strukturiramo signale o podjetjih, ki nakazujejo na uspešnost poslovanja in stopnjo razvoja podjetja (npr. odprta delovna mesta, prejete investicije, uporabljene tehnologije idr.). PredictLeads kot API first produkt pomaga investitorjem odkriti mlada in neznana podjetja; prodajnim ekipam omogoča bolj personalizirano prodajo produktov; mladim podjetjem nudi pregled nad trgom in obstoječimi rešitvami, kar jim omogoči boljšo presojo, kaj razvijati in od koga se učiti; naš produkt pa uporabljajo tudi razvojni oddelki za generacijo t.i. Market Intelligence zemljevidov, s čimer lažje sledijo razvoju konkurence.

O delu
– Glavna zadolžitev je upravljanje s 50+ strežniki: load management, posodobitve, varnost, pisanje bash skript; pričakovano je tudi nadzorovanje in vzdrževanje produkcijskih sistemov, predvsem dopolnjevanje in nadgrajevanje že obstoječe monitoring arhitekture.
– Podpora programerskemu delu ekipe v obliki postavitve in vzdrževanja CI/CD procesov, na dolgi rok postavitev Docker, Swarm, Kubernetes sistemov.
– Glede na druga znanja je možno delo na Python ekstraktorjih, PostgreSQL optimizacijah, Rails projektu, Neo4j bazi idr.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.