Strokovni sodelavec m/ž – Gedeon Richter d.o.o.

Strokovni sodelavec za področje ginekologije bo v slovenskem podjetju Gedeon Richter d.o.o. odgovoren za predstavljanje zdravil s področja ginekologije v vzhodnem delu Slovenije.

Gedeon Richter Plc. je pan-evropska inovativno usmerjena specializirana farmacevtska družba z dolgo zgodovino v razvoju zdravil in visoko kakovostnimi standardi nadzora, s čimer zagotavlja samo visoko kvalitetne izdelke. Gedeon Richter Plc. je specializirana družba za zdravje žensk, ki že od ustanovitve leta 1901 izdeluje zdravila za zaščito reproduktivnega zdravja žensk. Danes zaposluje 12.000 ljudi po vsem svetu, njeni izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.

Poslanstvo družbe Gedeon Richter je sodelovati z inovativnimi farmacevtskimi izdelki v boju proti boleznim in tako ljudem zagotoviti kakovostnejše življenje. Družba proizvaja več kot 200 zdravil, med njenimi izdelki pa so originalna, generična in biološka zdravila, ki omogočajo učinkovito, sodobno in cenovno ugodno zdravljenje na skoraj vseh terapevtskih področjih. Družba je pomemben svetovni akter na področju zdravja žensk.

Več informacij o družbi Gedeon Richter na www.gedeonrichter.com

Strokovni sodelavec za področje ginekologije bo v slovenskem podjetju Gedeon Richter d.o.o. odgovoren za predstavljanje zdravil s področja ginekologije v vzhodnem delu Slovenije.

Ključne odgovornosti:
• strokovna predstavitev zdravil zdravnikom in farmacevtom
• načrtovanje, priprava in izvajanje stikov s strankami, vključno s predstavitvami
• aktivno sodelovanje pri projektih podjetja
• redno planiranje in poročanje

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Skladiščnik (m/ž) – SIJ METAL RAVNE d.o.o.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo: zagotavljanje količinskega in kakovostnega prevzema materiala v skladišče (skladnost z dokumentacijo).. • zagotavljanje količinskega in kakovostnega prevzema materiala v skladišče

Read More »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.