Slovenske zaposlitvene možnosti v Grčiji – Teleperformance Greece

Tekoče govorite slovensko? Skoči na glavo v mediteransko izkušnjo in se nam pridruži v eni najbolj popularnih svetovnih destinacij na svetu!

Pridružite se nam v Grčiji! Slovenske zaposlitvene možnosti v Grčiji

Tekoče govorite slovensko? Skoči na glavo v mediteransko izkušnjo in se nam pridruži v eni najbolj popularnih svetovnih destinacij na svetu!

Teleperformance Greece ponuja mednarodno, multietično, varno in zabavno delovno okolje, ki močno podpira raznolikost, medtem ko ponuja enake priložnosti za vsakega posameznika, ne glede na spol, etično pripadnost, religijo, kulturo ali starost.
Vabljeni raziskati državo, ki slovi po svoji bogati kulturi, okusni kuhinji, čudoviti pokrajini in živahnem nočnem življenju, kjer boste imeli priložnost druženja, grajenja svoje profesionalne mreže, izboljšanja svojega jezikovnega znanje in kjer boste obogatili svoj CV s pomembnimi delovnimi izkušnjami.
Stopite v edinstveno življenjsko izkušnjo in odkrijte, kaj vse ponuja Grčija.
Teleperformance Greece povezuje stranke z vrhunskimi svetovnimi blagovnimi znamkami že več kot 30 let. Z ekipo z več kot 12,000 zaposlenih in 110+ različnih narodnosti, s ponosom predstavljamo vodilno svetovno podjetje, ki zagotavlja skrb za stranke, prodajne in tehnične podporne storitve, kot tudi moderiranje vsebine za družbene medije.

Vaše zadolžitve:
• komunikacija s strankami preko telefona, klepeta in elektronskih sporočil
• sledenje primerom, da zagotovite njihovo učinkovito in pravočasno zaprtje
• ohraniti visokego zadovoljstvo strank, ki predstavljajo glavno blagovno znamko
• nuditi in ohranjati močne poklicne odnose z vsemi partnerji in ves čas kazati empatijo
• delovati v smeri doseganja ciljev, kot je določeno z izjavo o delu stranke in internimi cilji

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST