Search
Close this search box.

Samostojni serviser – Doorson d.o.o.

Vaše naloge bodo obsegale: servis avtomatskih sistemov vrat na terenu po Sloveniji,izdelava poročil in poročanje o napakah,…

Doorson je vodilno podjetje na področju avtomatskih drsnih vrat v Sloveniji. Sedež podjetja ter celotna proizvodnja se nahaja v Mariboru.
Že več kot 30 let skrbimo za inovativne rešitve na področju avtomatskih drsnih vrat, energetskih rešitev, varnost ljudi in estetsko dovršenost.
Smo specialisti z lastnim razvojem, proizvodnjo in tehnologijo. Osredotočamo se na personalizirane rešitve in funkcionalnost vrat.
Dizajn je v središču vsega kar počnemo, da ustvarimo napredno ter celovito izkušnjo avtomatskih drsnih vrat za vsakogar.

Kultura podjetja Doorson temelji na zaupanju, povezanosti in storitveni naravnanosti. Smo optimisti ter si nenehno prizadevamo poiskati nove in boljše načine za opravljanje dela. Prepričani smo v rast celotnega podjetja na podlagi vsakodnevnega dela z izjemnimi ljudmi.

To so predani ljudje, ki radi priskočijo na pomoč in so povsem predani svoji nalogi.

Pridruži se ekipi podjetja Doorson

Iščemo kandidate (m/ž) za delovno mesto:

SAMOSTOJNI SERVISER

Vaše naloge bodo obsegale
_ servis avtomatskih sistemov vrat na terenu po Sloveniji,
_ izdelava poročil in poročanje o napakah,
_ delo s strankami,
_ dela po poslovniku kakovosti družbe.

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Plakater – Amicus d.o.o.

V svojo ekipo vabimo več oseb, ki bodo opravljale delo PLAKATERJA vzdrževalca reklamnih panojev (redna zaposlitev) na področju celotne Slovenije ter sodelavce, ki bi delo

Read More »