Različni profili – Vizija računovodstvo d.d.

Od sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje računovodenja. Torej od knjiženja prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov. Najbolj cenimo izkušnje z delom v računovodskem servisu.

Opis podjetja
Smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju računovodskih storitev. Imamo 16 poslovnih enot in več kot 100 redno zaposlenih, kateri stalno izpopolnjujemo svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja. Kvaliteta je naše vodilo, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje. Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja Slovenije.

Prejeli smo tudi številna priznanja, ki potrjujejo naše kakovostno delo (zlata bonitetna odličnost podjetja, 2 krat Zlata nit -dober zaposlovalec, 3 krat Finalist za Naj računovodski servis, 2 krat Družini prijazno podjetje, 1 krat Najboljši zaposlovalec v Srbiji, itd.).

Glavne dejavnosti podjetja
Naše storitve znamo prilagoditi tako velikim, srednjim kot majhnim podjetjem. Specializirani smo tudi za javne zavode, diverzifikacija je naša prednost tako pri poslovanju s strankami kot pri zaposlovanju. Nudimo tudi spletno računovodstvo (Vizija On-line) za mikro in majhna podjetja in samostojne podjetnike. Oddelek VizijePRO pa se osredotoča na postavitev in organizacijo celotnih računovodsko finančnih sistemov v večjih podjetjih.

Ponujamo:

Računovodske storitve,
davčno in poslovno svetovanje,
vse na enem mestu (pomoč pri odprtju podjetja).
Organizacijska kultura in klima
Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo delovno okolje, ki zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo zaposlenih, dobro počutje in nasploh dviguje kvaliteto življenja. Spodbujamo učenje in ustvarjamo priložnosti za napredovanje. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in pomagamo razvijati njihove talente tako na poslovnem kot tudi osebnostnem področju. Spodbujamo samostojnost pri delu, ob tem pa ima vsak zaposleni na voljo vso strokovno pomoč za najrazličnejša vprašanja. Najbolj pa smo ponosni na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja. Skupno organiziramo izlete po Sloveniji in tujini, športna tekmovanja, team buildinge, piknike, bowling, smučanje, carting, rafting…

Naša vizija in cilji
Želimo utrditi položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo izboljšati naše storitve. Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

Zaposlovanje
Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti
SAMOSTOJNI RAČUNOVODJA (m/ž)
KNJIGOVODJA (m/ž)

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.