Različni profili – Skupina Emil Frey

Emil Frey Slovenija kot zaposlovalec odpira številne možnosti najrazličnejšim poklicnim profilom. Zaposlujemo tako poklice s strokovnega tehničnega in avtomobilističnega področja kot tudi splošnejše prodajne, komercialne in menedžerske profile.

Opis podjetja
Skupina Emil Frey
Že skoraj sto let je glavno vodilo Skupine Emil Frey biti najboljši v skrbi za vaš avto. Ob tem smo postali tudi eden največjih evropskih trgovcev z osebnimi in lahkimi dostavnimi vozili.

Leta 1924 je švicarski mehanik in dirkač Emil Frey odprl svojo prvo servisno delavnico. Danes je Skupina Emil Frey z verigo poslovalnic, izobraževalnih centrov, logističnih centrov za nadomestne dele ter finančnih in zavarovalniških pisarn prisotna v večini evropskih držav. Kljub mednarodnemu delovanju in usmerjenosti v upravljanje več blagovnih znamk je Emil Frey v svojem jedru še vedno družinsko podjetje s tradicionalnimi vrednotami.

Emil Frey v Sloveniji
Emil Frey v Sloveniji zaposluje več kot 500 zaposlenih s povprečno starostjo 45 let in obsega 22 odstotkov slovenskega avtomobilskega trga.

V Sloveniji delujemo od leta 2016, ko smo od Skupine PSA Peugeot Citroën prevzeli lastništvo družb za uvoz in distribucijo vozil Peugeot, Citroën in DS za slovenski in bosanski trg. Slovenski Emil Frey se je pomembno razširil leta 2020 s spajanjem več velikih slovenskih avtomobilskih trgovcev in distributerjev. Odtlej poleg P Automobil Import in C Automobil Import pod skupno streho delujejo tudi Autocommerce, AC-Mobil, Star Import d.o.o., Emil Frey Avtocenter d.o.o., Avto Triglav d.o.o. in Adimo d.o.o.

Glavne dejavnosti podjetja
Pod okrilje podjetja Emil Frey Slovenija spada veriga več kot 85 poslovalnic s prodajo novih in rabljenih vozil ter servisnih in poprodajnih storitev za kar 12 avtomobilskih znamk. Obenem podjetje postaja center znanja za izobraževanja, servisiranje in vzdrževanje električnih vozil, z vzpostavljenim logističnim centrom za nadomestne dele in shranjevanje pnevmatik z velikim skladiščem. Emil Frey Slovenija omogoča bogate zaposlitvene možnosti za različne profile tako v avtomobilistični branži kot tudi na drugih zaposlitvenih področjih.

Organizacijska struktura in klima
Zavedamo se, da so samo zadovoljni zaposleni zanesljivi in zvesti zaposleni, ki skupaj predstavljajo celoto podjetja in njegovo uspešnost.

V Skupini Emil Frey poleg uspešnega poslovanja v svoje delovanje vključujemo tudi skrb za okolje in družbo. Naša družbena odgovornost se odraža v kakovosti storitev in poslovanja, zagotavljanju varnosti in zdravih pogojev za delo, pa tudi v odgovornosti do zaposlenih, kupcev, družbe in narave.

Podpiramo osebni napredek zaposlenih, ki je pogoj za uspešnost podjetja, saj lahko naše poslovne cilje dosegamo le z zadovoljnimi ljudmi.

Izzive, ne glede na to, kako veliki so, rešujemo na podlagi bogatih izkušenj in strokovnega znanja, s sodelovanjem in v skladu s svojimi korporativnimi vrednotami ter z ekipo zaposlenih, ki dela s strastjo.

Naša vizija in cilji
Emil Frey je podjetje s tradicijo, znanjem in vizijo postati najboljši trgovec z avtomobili v Sloveniji. Skupaj s svojimi partnerji odlično skrbimo za naše stranke, ki jih vedno postavljamo na prvo mesto. Razvejana prodajna mreža, bogata zaloga vozil, nadomestnih delov in dodatne opreme ter strokovnost prodajnega in tehničnega osebja nam omogočajo, da vse storitve izvajamo hitro in vestno. Prisegamo na vrednote, ki jih je leta 1935 zapisal ustanovitelj Emil Frey.

Smo zavezani strankam, saj na prvo mesto vedno postavljamo njihovo zadovoljstvo.
Kljub stalnim spremembam ohranjamo tradicionalne vrednote.
Temelj našega poslovanja je zagotavljanje kakovosti izdelkov in storitev.
Zagotavljamo strokovnost osebja in stremimo k stalnemu stiku z najnovejšo tehnologijo.
Prisegamo na dostopne, razumne in poštene cene.
Smo verodostojni in vredni zaupanja.
Naše delo temelji na prijaznih medčloveških odnosih.
Smo dosledni in na vsakem koraku ravnamo predano in odgovorno.

Zaposlovanje

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Emil Frey Slovenija kot zaposlovalec odpira številne možnosti najrazličnejšim poklicnim profilom. Zaposlujemo tako poklice s strokovnega tehničnega in avtomobilističnega področja kot tudi splošnejše prodajne, komercialne in menedžerske profile.

Samostojni strokovni sodelavec za CRM
Samostojni strokovni sodelavec za metode in procese
Servisni svetovalec
Prodajni svetovalec nadomestnih delov
Skladiščnik v centralnem skladišču nadomestnih delov
Koordinator skladiščenja gospodarskih vozil (C in D kategorija)
Strokovni sodelavec za produkt
Skrbnik za stranke (klicni center)
Prodajni svetovalec
Avtomehanik
Avtoličar
Avtoklepar

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.