Search
Close this search box.

Različni profili m/ž – Zavarovalnica Sava, d. d.

Če so vaše osebne vrednote povezanost, empatija, zdravje, razvoj in trajnostna naravnanost, vas vabimo, da se nam pridružite.

Opis podjetja
Zavarovalnica Sava je sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica, ki v središče delovanja postavlja stranke in zaposlene. Svoje znanje in dolgoletne izkušnje usmerjamo v razvoj novih produktov in storitev ter nadgradnjo obstoječih, saj si želimo strankam ponuditi kar najboljše uporabniške izkušnje. Stopamo po jasno začrtani poti, kjer Nikoli sami ni le slogan, ampak obljuba, ki jo zaposleni v Zavarovalnici Sava živimo na vsakem koraku in v vsakem odnosu.

Zavedamo se, da so prav zaposleni najboljši ambasadorji našega podjetja. Skrbimo za urejeno, spoštljivo in povezovalno delovno okolje, zaposlenim naklonjeno organizacijsko kulturo ter gradimo prijetno organizacijsko klimo in odnose na delovnem mestu. Stremimo k temu, da delo pri nas ni le služba, ampak prostor, kjer lahko zaposleni najde in živi svoje poslanstvo.

Z ekipo strokovno usposobljenih zaposlenih, ki ji zaupamo, verjamemo v naše vrednote in živimo obljubo Nikoli sami, zato lahko skupaj suvereno stopamo po poti uspeha za vse naše deležnike.

Glavne dejavnosti podjetja
zavarovalništvo
Organizacijska struktura in klima
V Zavarovalnici Sava imamo vzpostavljen trden in zanesljiv sistem upravljanja, ki zajema trdno organizacijsko strukturo z natančno opredeljenimi, preglednimi in doslednimi notranjimi razmerji glede odgovornosti, učinkovit sistem prenosa informacij in učinkovite ključne funkcije upravljanja.

Organizacijska struktura je na voljo na tej povezavi.

Ker stremimo k nenehnim izboljšavam in verjamemo, da lahko vedno postajamo še boljši, redno izvajamo merjenje organizacijske klime ter uvajamo razne izboljšave. Organizacijska klima v družbi odraža visoko stopnjo zadovoljstva, zavzetosti in notranjega potenciala.

Naša vizija in cilji
Naše poslanstvo je predanost nenehnemu napredku in ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja, s čimer lahko naši zaposleni in naši zavarovanci varno razvijajo svoje potenciale. To je mogoče doseči le s strokovnim in predanim odnosom do strank, poslovnih partnerjev in okolja, pri čemer sledimo najvišjim standardom.

V Zavarovalnici Sava se zavedamo, da je zavarovanje mnogo več kot zavarovalna pogodba. Je odnos, ki ga je potrebno spoštovati in negovati, da lahko preide v trajno in stabilno partnerstvo, ki zagotavlja občutek varnosti za vse vpletene.

Ustvarjamo sodobno, v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano zavarovalnico.

SODOBNO:

V Zavarovalnici Sava postavljamo v središče vseh svojih aktivnosti stranko in za njene potrebe razvijamo kakovostne in konkurenčne rešitve. Ponujamo kakovostne storitve in se učinkovito soočamo s tveganji, kar nas uvršča med najbolj zaupanja vredna podjetja v panogi. Imamo pregledno urejen in sodobno organiziran sistem poslovanja, ki zagotavlja visokokakovostne storitve in dolgoročni razvoj.

V DRUŽBO USMERJENO:

Smo razumevajoč in zaupanja vreden partner. Prisluhnemo posamezniku in se poglobimo v odnos, saj se zavedamo, da so že majhne stvari tiste, po katerih se lahko razlikujemo. Z zagotavljanjem stabilnega in varnega poslovanja, strokovne usposobljenosti naših zaposlenih in s skrbjo za kakovostno življenje posameznikov ter skupnosti, želimo biti stalnica v življenju naših partnerjev, strank in zaposlenih.

TRAJNOSTNO NARAVNANO:

V Zavarovalnici Sava skrbimo, da niste nikoli sami, saj z angažiranostjo in trudom vračamo v okolje, kjer poslujemo, in se s posebnim posluhom posvečamo najbolj ranljivim.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
zavarovalni zastopniki,
cenilci avtomobilskih škod,
cenilci premoženjskih škod,
IT strokovnjaki,
aktuarji.

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST